- Må forsvare oss bedre

Brendan Rodgers er ikke fornøyd med hvordan Liverpool opptrådte defensivt mot Aston Villa, spesielt på dødballer. Kritikk til Lovren. Mener Mignolet må ta større ansvar.

Liverpool har holdt buret rent i kun én av de seneste ti kampene. Brendan Rodgers var misfornøyd med opptredenen til Mamadou Sakho og Dejan Lovren i forkant av Aston Villas nettkjenning. Liverpools manager mener keeper Simon Mignolet også må ta større ansvar.

- Det er fortsatt et problem, uttaler Rodgers til Guardian om forsvarsspillet.

- Vi må gjøre det bedre på kantene. Vi må forsvare oss bedre, det er der det begynner. Bare forsvare oss, ikke forsøke å være smarte, ikke forsøke å spille, bare forsvare oss og ikke slippe dem til å dødballer.

- Da ballen kom inn i feltet, tapte vi første duell. Vi var litt uheldige at ballen traff Manquillo, men vi startet ikke bra. De kunne ha scoret flere på dødballer. Senderos fikk stå fritt og heade på mål.

- Vi forventer at keeper tar mer ansvar, men se på forrige kamp mot Tottenham. Vi forsvarte oss meget bra i den kampen, og de var et mye bedre lag. Vi må være mer på tå hev. Alle må forsvare seg i feltet, og det er noe vi må være komfortable med.

- Jeg tror at dere kan se av målet at vi behøver stabilitet. Vi mistet markeringen for lett i feltet. Når du lar motstanderen få kontakt først, så kan slikt skje. Det er uheldig. Lovren er en fantastisk forsvarer, sterk og aggressiv, men vi må gjøre det bedre i den situasjonen. Det verst mulige scenarioet bør være når vi har dager da vi ikke er kreative med ballen, men likevel tar poeng. Det er skuffende at vi ikke klarte det, og det er viktig for oss.