- Må fortsette med Lovren

Jamie Carragher mener at Brendan Rodgers må fortsette med Dejan Lovren i midtforsvaret selv om spilleren ennå har til gode å overbevise.

Dejan Lovren ble Liverpools dyreste forsvarsspiller gjennom tidene da han bel hentet fra Southampton for £20M i sommer.

- Han var fremragende for Southampton forrige sesong, og det var derfor Liverpool kjøpte ham. Hver manager har imidlertid ulike måter å gjøre ting på, uttaler Jamie Carragher til Liverpool Echo.

- Liverpools sidebacker er mer offensive, og det vil gjøre deg mer utsatt. Det er noe å se på fordi Brendan Rodgers liker at sidebackene går fremover.

- Alberto Moreno liker å gå fremover. Lovren er på den siden. Til tider befinner han seg selv i posisjonen som venstreback med og uten ball.

- Kanskje det er noe han må bli vant til. Hvis han sliter med det, må Liverpool finne ut av det og endre små detaljer i hvordan de stiller opp ettersom du ønsker å få det beste ut av ham.

- Han viste hva han var god for i Premier League forrige sesong. Han er en meget god midtstopper, han viste mye av det, men det er vanskelig for ham for øyeblikket. Det er vanskelig for alle, men de vil komme igjennom det.

Liverpool har holdt buret rent i kun to kamper denne sesongen.

- De kommer til å holde buret rent, det må de. Om det betyr at de må endre små detaljer i hvordan de stiller opp laget, vet jeg ikke.

- Når du har betalt så mye for en midtstopper, må du stå for det og få ham igjennom det.

- Få Lovren til å lære dine verdier, men det handler også om å lære å kjenne ham og hans spillemessige styrker og svakheter.

Carragher var i Madrid og så Liverpool tape mot Real Madrid. I den kampen spilte Kolo Toure fra start.

- Kolo Toure kom inn og gjorde en meget god kamp mot Real Madrid. Han gjorde det meget bra, men i hans alder må du se på de tre andre som spillere for fremtiden og for nåtiden.

- Han var uheldig som ikke spilte mot Chelsea, men langsiktig må du se på Sakho, Skrtel og Lovren. De må kjempe seg i mellom.

- Sakho er skadet, men er nær ved å bli klar. Hvis Liverpool fortsetter å slippe mål, så må han vurderes.

- Men jeg tror fortsatt at begge signeringene (Sakho og Lovren) trolig ikke har vist sin sanne form. Uansett hva vi tenker om dem, er de bedre spillere enn de har vist.

- Dersom Liverpool fortsetter å slippe inn mål, så må du se til Sakho.