- Må tette igjen bakover

Simon Mignolet innrømmer at Liverpool må forbedre forsvarsspillet etter nye feil i 4-3-seieren mot Swansea. Sisteskansen har bare holdt buret rent i fire av de seneste 24 ligakampene.

- Vi gjorde det vanskeligere enn vi trengte, uttaler Mignolet til Liverpool Echo.

- Vi ledet 2-0, før Jonjo (Shelvey) scoret et vakkert mål. Når slikt skjer, må man ta det med fatning.

- Ved deres andre scoring skiftet ballen retning. Det tredje var et straffespark. Det var litt uheldig, men vi visste karakter akkurat som mot Fulham til å komme over det og ta tre poeng.

- Det var ikke enkelt, men vi scoret fire mål. Det var en meget viktig seier for oss. Målsettingen foran hver kamp er å vinne, og vi klarte det.

- Selvsagt blir det enklere om du ikke slipper inn mål. Vi må bli tettere bakover og ikke slippe inn så mange.

Liverpool ligger på 4.plass i Premier League, men er bare fire poeng bak ligaleder Chelsea.

- Vi ligger godt an for øyeblikket, men det kan skje mye på de 11 gjenstående kampene. Vi må bare forsøke å få så mye vi kan ut av kampene vi har igjen.

- Vi må forholde oss rolige og fokusere på neste kamp mot Southampton. Det kommer til å bli en meget vanskelig kamp. Vi må forberede oss godt.

Southampton er det eneste laget som har beseiret Liverpool på Anfield denne sesongen. Sydkyst-klubben vant også oppgjøret på St. Mary’s Stadium i fjor.

- Vi kommer ikke til å tenke på hva som har skjedd mot dem tidligere. Vi gjorde jobben vår mot Swansea ved å ta tre poeng. Vi vant på hjemmebane slik vi har gjort så mange ganger denne sesongen. Det gir oss en plattform til å bygge videre på.

- Forhåpentligvis kan vi fortsette på samme måte ligaen. Vi er fornøyd med hvor vi ligger, men det er en lang vei å gå.

- Sjefen gir alle selvtillit. Når vi går ut på banen, vet du at han støtter deg. Alle forsøker å gjøre jobben sin på best mulig måte, og det må vi fortsette med ut sesongen.