- Må våge å tro på ligatittelen

Ian Rush mener Liverpool er en outsider til Premier League-tittelen, men spillerne selv må våge å tro at de kan gå helt til topps.

- Vi er med i kampen og må ses på som en outsider, uttaler Ian Rush til Liverpool Echo.

- Du må våge å tro at det er mulig å vinne ligaen. Vi må se oppover på tabellen istedenfor nedover. Vi behøver kanskje ikke å se oss over skulderen hele tiden, men se på fjerdeplassen og oppover.

- Vi har fortsatt Man City, Chelsea og Tottenham å møte hjemme. Selv om vi ikke skulle vinne tittelen, så kommer vi til å være med og bestemme hvilket lag som gjør det.

- Vi kan fokusere helt på de siste 12 ligakampene. Andre har større tropper enn Liverpool, men de har også Champions League å konsentrere seg om.

«Mind games» har pågått de seneste ukene mellom Jose Mourinho, Arsene Wenger og Manuel Pellegrini. Brendan Rodgers har derimot ikke blitt med på den psykologiske krigføringen.

- Jeg liker at han ligger lavt. Hans budskap er at vi bare skal ha fokus på oss selv, forsøke å spille bra fotball og komme så høyt som mulig på tabellen. Han vil at lagets spill skal snakke for seg selv.

- Presset ligger helt klart på Chelsea og Manchester City.

Liverpool har avgitt fem poeng på Anfield denne sesongen.
- Vi har spilt fantastisk fotball i enkelte kamper. De første 20 minuttene mot Arsenal var fenomenale. Vi kunne ha scoret mange flere mål. Vi starter også kampene i høyt tempo, og det utgjør en stor forskjell. Et tidlig mål løfter alltid fansen.

- Hvis du ønsker fremgang, må du først og fremst vinne hjemmekampene. Den her sesongen føles det som at motstanderne er redde når de besøker Anfield.

- Det viktigste er at Brendan fortsetter å få spillerne til å ha tro på seg selv. Man kan se at selvtilliten er stor. Vi spiller angrepsfotball som er spennende å se på. Fansen føler også det, og de står bak lager.

Luis Suarez og Daniel Sturridge har scoret 39 ligamål til sammen.
- Ingen er i nærheten av Suarez sin klasse. Det finnes ikke to bedre angripere i ligaen akkurat nå. Suarez har hatt litt måltørke i det siste, men han har da også spilt ute på kanten og gjort en utrolig jobb for laget. Han har blitt en bedre allround-spiller under Brendan. Han er meget uegoistisk.