- Målene har forsvunnet

Brendan Rodgers sier at det er så enkelt at målene har forsvunnet fra Liverpools spill. Han har ingen tryllestav for å få laget til å begynne å score mål igjen, men en jobber med saken.

- Jeg tror bare målene har forsvunnet fra spillet vårt, så enkelt er det. Dette er ikke laget fra i fjor som var fullt av mål. Realiteten er at vi ikke har scoret i fire av våre fem siste kamper, sier Brendan Rodgers i et intervju med Liverpool Echo.

 

- Mål gir lag selvtillit. Om du ser på hvor vi står, så har vi ikke sluppet inn så mange flere enn Chelsea som blir ansett som strålende defensivt. De har sluppet inn 10, vi har sluppet inn 13. Den store forskjellen er på scorede mål. Det er noe vi hadde forrige sesong.

 

Luis Suarez scoret 31 ligamål forrige sesong, mens Daniel Sturridge scoret 21. Livet har vært tøft for Liverpool etter salget av uruguayaneren, og det har blitt ekstra vanskelig med en langtidsskadet Sturridge.

 

- Ikke for å syte og klage, men når du mister spillere av det kaliberet vi har gjort i den posisjonen på banen, så må du ikke være rakettforsker for å forstå hvorfor vi ikke har scoret så mange. Jeg har ingen tryllestav for å gi oss de målene, men vi vil fortsette med å jobbe hardt og finne løsninger for det. Vi jobber med bevegelsesmønster på trening som vil hjelpe oss med det.