- Manchester City er gullfavoritten

Brendan Rodgers vil foreløpig ikke høre noe om at Liverpool er en kandidat til ligatittelen. Han mener Manchester City ligger best an og ønsker å fokusere på fremgangen til de helrøde.

- Som jeg har sagt tidligere, spør meg når det er fem kamper igjen å spille, sier Liverpools manager til Liverpool Echo når det blir spurt om gullstriden i Premier League.

- Hvis vi fortsatt er med og jakter på det tidspunktet så kan vi snakke seriøst om det. Inntil da har vi viktige kamper å fokusere på. Det er poeng å vinne, og jeg er sikker på at det også vil bli poeng å tape i den samme perioden.

- Jeg mener fortsatt at Manchester City er favoritten. Vi er avhengig av at andre mister poeng, det er situasjonen.

- Vi må konsentrere oss om stadig å bli bedre. Du behøver energi, innsats og kvalitet for å henge med i toppen, det er noe vi har og som vi må vise i de gjenstående kampene.

- Jeg tror ingen forventet at vi skulle vinne ligaen. Hvis du tenker tilbake på dette tidspunktet i fjor var vi 29 poeng bak Manchester United, nå er vi 11 poeng foran slik at i løpet av et kalenderår er det en forskjell på 40 poeng.

- Jeg tror ingen andre enn kanskje oss selv ville forventet en slik utvikling. Jeg kan se hvordan våre spillere arbeider hver dag, og vi vil bli bedre og bedre.

- Chelsea har hatt mest suksess i Storbritannia de siste ti årene når det er snakk om trofeer, mens Manchester City gjennom sine siste investeringer har vist at de er en supermakt i Europa.

- Vi er i ferd med å klatre oss tilbake, men vi gjør det på en annerledes måte. Vi utvikler unge spillere.

- Vi innfører en måte å spille på som er attraktiv og spennende for supporterne, men som også vinner oss kamper. Dette året viser at vi tar ytterligere steg mot dit vi ønsker å være.