- Manchester City vinner dette nå

Brendan Rodgers kaster inn håndkledet, og slår fast at Manchester City kommer til å bli ligamestere etter at hans lag kollapset og ga fra seg en tremålsledelse på Selhurst Park.

- Vi måtte vinne i kveld. Så enkelt var det. Manchester City vil gå hen og vinne sine to siste kamper, og bli ligamestere, slo Rodgers fast til Sky Sports etter 3-3 mot Crystal Palace.

- Etter å ha spilt så bra var det et utrolig hardt slag i trynet å bare få ett poeng fra denne kampen.

- Det var viktig å vinne kampen, for å legge et slags press på Manchester City.

- Som dere forstår var det ganske taust i garderoben. Vi kan peke på mange ting som gikk galt. Vi ble kanskje revet med, og trodde at vi skulle gjøre flere enn tre mål.

- Det er en stor prestasjon å ha sanket 81 poeng, og vi skal reise oss igjen. Jeg er veldig skuffet over hvordan vi slapp inn de tre målene. Det var tre lettkjøpte mål som kostet oss seieren.

- Vi må håndtere kampen bedre. Det handler om avgjørelser. Studerer vi målene, så kan vi gjøre det bedre på det første. De tok et kort frispark, og vi må vi komme raskere opp i ballfører ved kanten av vårt straffefelt. Det andre målet kom etter vår corner, der de kontret meget bra.

- Vi har gjort 99 mål, noe som er en stor prestasjon av laget. Men du må kunne forsvare deg også. Det hjelper ikke å score alle disse målene om vi forsvarer oss som vi gjorde i kveld. Du må ha modenhet til kontrollere kamper som dette. Vi gjorde ikke det. Jeg forventer at Manchester City vinner sine to hjemmekamper nå.