- Mangler defensiv ledelse

Jamie Carragher mener at gårsdagens kollaps mot Crystal Palace er noe som har ligget i luften lenge hos et Liverpool hvor spesielt midtforsvaret ikke blir ledet godt nok.

- Når de kommer under press, vi så det mot Norwich da de trakk seg tilbake i straffefeltet, da kommuniserer ikke Sakho og Skrtel godt nok og de rykker ikke ut. De er gode spillere, men de er ikke ledere, beskriver Jamie Carragher Liverpools duo i midtforsvaret etter at de røde ga fra seg 3-0 til 3-3 i sluttminuttene mot Crystal Palace i går.

- Du må ha folk som rykker ut. Du kan ikke bli liggende lavt mot slike lag, invitere til press og tro at du skal slippe unna med det. Vi nevnte kampen mot Norwich og da slapp man unna med det, hvor det fort kunne ha blitt 3-3. Du tenker også på kampen mot Manchester City, og det har skjedd en rekke ganger. I kveld var kvelden hvor man måtte betale for det og kan ha mistet ligatittelen, fortsatte Liverpools tidligere midtstopperlegende etter at de røde slapp inn tre mål på mindre enn et kvarter sør i London.

- For meg er midtstoppere som ikke rykker ut svake mentalt. Det gjelder også din keeper. Jeg tror ikke det er nok lederskap eller kommunikasjon mellom spesielt midtstopperne og keeperen.

- Sakho er ny. Brendan Rodgers har satset på ham og Skrtel som en duo og han har Daniel Agger på benken. Jeg har tidligere nevnt at han ikke virker å være noen stor fan av Daniel Agger og derfor synes han alltid å være den som blir vraket.

- Sakho og Skrtel har nå spilt sammen i 17 kamper og én gang har man holdt nullen. Det blir alltid sluppet inn mål når de spiller sammen.

- Liverpool har vært det mest spennende laget å se på i Premier League denne sesongen, men dette er deres akilleshæl. Selv da de har vunnet kamper 4-3, 6-3 eller 3-2, du har alltid følt at de en gang ville måtte betale for å slippe inn så mange mål.

- Det gjelder ikke bare den bakre fireren, men at laget som helhet nå har måttet betale for at de ikke har vært defensivt sterke nok. Angriperne har vanligvis reddet dem, og en kunne igjen sagt at Sturridge og Suarez ville ha fått dem ut av fengsel dersom man hadde greide å klamre seg til ledelsen på 3-2.

- Du kan ikke bare fortsette å slippe inn mål og forvente å vinne trofeer på dette nivået. Måten laget avsluttet på de siste 20 minuttene var ikke akseptabelt.

- Det er klart at det som skjedde var noe sprøtt, men vi har lenge sagt at dette laget defensivt ikke er godt nok til å vinne Premier League.