- Mario er ingen leder

Mario Balotellis agent sier at spissen ikke er noen lederskikkelse, og tror at hans klient kan blomstre med en kaptein som Steven Gerrard bak seg.

- Milan er en flott klubb, og jeg kunne ikke ha bedt om mer fra dem. Mario spilte bra i seks eller sju måneder, og var mannen som fikk dem til Champions League. Men du kunne se at Mario ikke var klar for å være en lederskikkelse. Vil han noen gang bli en lederskikkelse? Det er ikke selvsagt at alle spillere blir ledere, sier Mino Raiola til Corriere della Sera.

- Jeg søkte et lag der Mario kan være et viktig element uten å bli spurt om å være leder. Liverpool har Steven Gerrard. Mario vil få beskyttelse der, og kan yte maksimalt. Nå er det opp til ham. En ny flopp er utenkelig. Ikke alle er født til å lede, og en god spiss er ikke alltid en leder heller.

- Noen må ta presset bort fra Marios skuldre. Han må føle seg fri til å score mål, og det er det.

- På toppnivå er dette siste sjanse for Mario. Nå må han enten flyte eller synke. Mario er 24 år gammel, og dersom dette går galt kan han ikke bruke alderen som unnskyldning lenger.

- Det stemmer ikke at jeg har spurt Liverpool om en stor prosentandel av transfersummen. Det har vært veldig fine forhandlinger med den engelske klubben, hvor vi stort sett har vært enige. Vi har holdt på i tre måneder.

- Mario vil ikke ha noen annerledes kontrakt enn de andre Liverpool-spillerne. Han vil måtte følge de samme reglene for oppførsel som alle de andre spillerne i klubben må følge.