- Mario ønsker å lære

Brendan Rodgers tror at Mario Balotelli fortsatt kan bli en suksess i Liverpool-drakta.

- Du blir aldri for gammel til å lære. Nøkkelen ligger i at du ønsker å lære. Og det tror jeg Mario gjør, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Han får støtte. Det er hva som skjer når du kommer til denne klubben. Det finnes ingen unnskyldninger. Folkene her, supporterne, spillerne og staben vil støtte alle nye spillere.

- Det er skapt et miljø her hvor det ikke finnes noen egoer. Alle ønsker bare å bli bedre, og gjøre jobben sin. Mario vil ha deres støtte.

Rodgers mener han har lært Balotelli å håndtere rollen som enslig spiss.

- Ja. Vi har nok spillere rundt ham. Han er ikke isolert der oppe. Mario er trolig en spiller som liker å vandre rundt og åpne opp rom for andre, og få mulighetene sine på den måten. Taktisk tror jeg han er i stand til å spille i flere ulike posisjoner. Han er stor, rask og sterk. Du må spille på en spillers sterke sider.

Den siste halvtimen mot Hull fikk Balotelli selskap av Rickie Lambert på topp.

- Jeg synes Rickie ga laget et løft. Han var venn med ballen, og samspillet med de andre fungerte bra. Han leverte et utmerket bidrag.

- Du vurderer alt for å få gode resultater, og når jeg ser tilbake så fungerte det ganske bra med to på topp. Rickie ser skarpere ut nå. Jeg har sagt til ham at når han får sjansen til å komme innpå, må han gripe den og være effektiv. Jeg syntes han var det i denne kampen.

- Det som var viktig i denne kampen var at når vi ikke klarte å score, så slapp vi ikke inn mål heller. Defensivt så vi solide ut mot et lag som spilte med to spisser, og som scoret to mål både på The Emirates og borte mot Newcastle.

- De er en trussel fremover på banen, men vi eliminerte den. Vi var uheldige som ikke tok de tre poengene.