- Markovic er i ferd med å komme i form

Brendan Rodgers fryder seg over at Lazar Markovic endelig synes å finne formen i Liverpool-trøya. Serberen var en av Liverpools beste spillere mot Bournemouth.

Markovic gjorde sitt første mål for Liverpool da han satte inn lagets andre scoring mot Bournemouth, og han var også sentral i forarbeidet til Liverpools første scoring for kvelden.

- Lazar var strålende. Det har tatt ham litt tid å komme i gang. Vi har snakket med ham om å være mer aggressiv i sitt spill, forteller Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Det gikk bare 15 minutter før han ble utvist mot Basel, noe som var skuffende, etter som han spilte veldig bra etter at han kom inn. Spillet han viste dette kvarteret er den Markovic vi kjenner.

- Han var strålende i den rollen han spilte i mot Bournemouth. Han var god defensivt, og presset ballfører til riktig tid nesten hele tiden. Så taktisk var han veldig god.

- Når han hadde ballen var han utmerket med sitt tempo og sine bevegelser. Han besitter gode kvaliteter, og er en god fotballspiller. Dette var oppløftende. Han er bare 20 år gammel, og ser ut til å bli bedre hele tiden, avslutter Rodgers.