- Milan vil låne Borini

Sunderland-avis hevder at Fabio Borini vraker Stadium of Light til fordel for San Siro og AC Milan. Men den italienske klubben har ingen planer om å kjøpe spissen.

Sunderlands muligheter til å hente Borini på et nytt lån fra Anfield, skal være veldig reduserte, melder The Northern Echo. Grunnen er at Milan har tatt kontakt med Liverpool, og Serie A-klubben håper heller de kan låne spissen, som i så fall skal fylle tomrommet etter Mario Balotelli.

Ifølge avisa har Sunderland «akseptert» at de ikke får kjøpe Borini på permanent basis – selv om klubbene er enige om en overgangssum på 14 millioner pund. Derfor ønsker Sunderland-manager Gus Poyet å hente 23-åringen på lån, men spilleren selv foretrekker trolig Milan.

Borini tror han har større sjanser til å bli tatt med på landslaget hvis han spiller i den italienske toppdivisjonen fremfor Sunderland, skriver The Northern Echo.

Les også: – Vi er nær en endelig avgjørelse

Milan var i utgangspunktet etter Fernando Torres, som virker å være langt unna en startplass i Chelsea-laget etter kjøpet av Diego Costa i sommer. Men italienerne erkjenner at det skal mye til for at José Mourinho låner ut den tidligere Liverpool-angriperen, noe som gjør et Borini-lån mye mer realistisk.

Borini har scoret to mål på totalt 20 kamper for Liverpool siden overgangen fra Roma for to år siden. Forrige sesong, på utlån hos Sunderland, stoppet Borini på ti nettkjenninger i løpet av totalt 40 kamper.