- Min beste scoring

Raheem Sterling sier at det å score åpningsmålet mot Manchester City var hans største øyeblikk innen fotballen så langt, og nå håper han å bidra med flere nettkjenninger.

- Jeg så Luis vendte opp med ball, så min første tanke var å komme bak deres forsvar, begynner Raheem Sterling i sin beskrivelse av 1-0 på søndag.

- Jeg fikk ballen, løp innover og så Dan (Sturridge), men egoismen i meg sa at jeg skulle prøve å avslutte selv. Jeg dro derfor ballen tilbake på min høyrefot og var så heldig at det var et åpent mål å sikte på.

- Det var en herlig pasning fra Luis og et flott løp fra Dan som fikk forsvarere vekk, så jeg må dele æren med de to.

- Det å score to mot Arsenal var et stort høydepunkt for meg, men å gjøre det i denne kampen som betydde så mye for oss, det gjør det til min beste scoring så langt, fortsetter Raheem til Liverpoolfc.com.

- Hele laget jobbet virkelig godt. Selv da det ble 2-2 holdt man disiplinen. Det var en stor lagseier og fansen var også glimrende, det var en god dag for Liverpool på alle måter.

Sterling har vært på banen i 29 ligakamper denne sesongen, som er «personlig rekord» i Premier League, og syv scoringer i ligaen og åtte totalt er en stor forbedring fra tidligere for 19-åringen.

- I fjor fikk jeg bare to mål og skulle hatt mange fler. I år har jeg satt noen sjanser og også misset en del, slik at jeg kunne hatt tosifret nå hvis jeg hadde vært mer effektiv.

- Det er et mål for meg under resten av sesongen å score flere ganger og komme opp på et tosifret antall. Det ville vært en stor prestasjon for min del.

- Det er stort å spille sammen med spillere som Luis og Dan. De skaper sjanser ut av ingen ting og for en som meg må jeg bare sørge for å være i nærheten av dem og tre støttende til.

- Det kan være at du ikke scorer i hver kamp, men de vil sørge for at det blir skapt sjanser. Jeg må derfor bare holde meg rundt straffefeltet og lære fra dem hvordan jeg kommer meg inn dit og hvordan jeg skal gå på løp.

- Det er hva jeg prøver å gjøre, lære fra dem begge og forbedre mitt scoringsantall.