- Min beste sjanse til å vinne Premier League

Steven Gerrard tror aldri han får en bedre sjanse til å vinne Premier League enn han har med Liverpool denne sesongen.

- Dette er trolig min beste sjanse til å overraske alle i dette landet og alle i hele verden med å kanskje snappe Premier League-trofeet, uttaler Gerrard til Sky Sports.

- Nå sitter vi her i midten av januar, og jeg har en fantastisk mulighet til å være involvert i tittelkampen. Jeg har vært med på å bli nummer to et par ganger, men vi var egentlig aldri nær å vinne tittelen.

- Dersom vi klarer å prestere på samme nivå som vi har gjort de par siste månedene, kan vi klare å bli involvert i tittelkampen, noe som er veldig spennende.

- Det skremmer meg på en måte, for jeg vet ikke hvordan jeg vil håndtere det.

- Da jeg vant Champions League var det i uken etterpå snakk om å være i skyene. Alle klisjeene ble dratt frem. Men det var bedre enn det.

- Dersom jeg klarer å få en Premier League-tittel i samlingen vil det bety alt for meg. Det vil trolig være den beste dagen i mitt liv, når man ser bort i fra når barna mine ble født.

- Jeg tror det vil overgå Champions League, fordi det er bare denne tittelen jeg mangler.

- Dersom noen sa til meg nå at dersom du tatoverer halve kroppen din så vil du vinne Premier League, så ville jeg ha gjort det i morgen!

- Jeg ville imidlertid tatt en fjerdeplass nå. Vi har vært ute av Champions League så lenge at vi må ta vare på sjansen det vil være å spille et par kvalifiseringskamper mot lag du bør slå. Jeg ville tatt det nå, men jeg har likevel tro på at vi kan ende høyere på tabellen.

- Manageren nevner Champions League. Han setter mål for oss, og utfordrer oss, og Champions League er selvsagt hva det prates om hele tiden. Det har vært tilfellet mens vi ikke har kvalifisert oss for turneringen.

- For spillerne er det den beste turneringen å være involvert i, da du ønsker å konkurrere mot de beste. Alle spillerne som er mye yngre enn meg i denne klubben trenger å spille i turneringen, og høste erfaringer derfra.