- Mitt viktigste mål

Jordan Henderson innrømmer at vinnermålet mot Swansea var det viktigste han har scoret i sin Liverpool-karriere.

Jordan Henderson nettet sitt 12. mål for Liverpool da han satte inn vinnermålet mot Swansea i det 74. minutt. Seieren betyr at Liverpool ligger seks poeng foran Tottenham i kampen om fjerdeplassen. Avstanden opp til ligaleder Chelsea er på kun fire poeng.

  - Det var en bra scoring, og trolig den viktigste jeg har scoret her, uttaler Jordan Henderson til Liverpool Echo.

- Jeg forsøker å komme mye mer inn i feltet. Luis Suarez’ skudd kom til meg fra forsvarsspilleren. Keeperen foretok en god redning, men jeg var frempå og klarte å sette inn returen.

- Jeg prøver å forbedre mye ved spillet mitt. Score mål er et av områdene. Jeg har fortsatt en stor jobb å gjøre, og jeg skal fortsette å jobbe hardt.

- Det viktigste var at vi fikk tre poeng. Det var en stor kamp, og det var en enorm seier for oss. Vi er i skyene.

- Det var stort press på oss før kampen ettersom alle de andre topplagene hadde vunnet. Vi visste at vi måtte vinne kampen, og vi fant det vanskelig til tider.

- Vi spilte ikke så godt som vi kan. Vi ga bort ballen lett til tider. Vi gjorde noen feil, men på 3-3 viste vi stor viljestyrke til å holde det gående og få vinnermålet.

- I angrep har vi spilt utmerket denne sesongen, men vi vet at vi må forsvare oss bedre som lag. Vi må tette igjen som lag.

- Vi skal jobbe med det i løpet av uken. Forhåpentligvis har vi fått rettet på det til møtet med Southampton til helgen.

- Vi er meget fokuserte. Vi ønsker å ende så høyt som mulig, men vi tar en kamp av gangen. Vi har elleve kamper igjen. Hver av dem er som en cupfinale for oss.