- Moses har fortsatt en rolle å spille

Brendan Rodgers har fortsatt tillit til innlånte Victor Moses, og sier at vingen fortsatt har en rolle å spille i Liverpool resten av sesongen.

Rodgers tok Moses inn på sitt kontor denne uken, og forklarte spilleren hvorfor han ble byttet ut i pausen under FA-cupkampen mot Oldham. Det var bare vingens andre start siden oktober.

- Vi kommer ikke til å kansellere lånet. Victor og jeg har snakket sammen et par ganger denne uken, og jeg forklarte grunnen til at jeg byttet ham ut, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Han har vært utmerket etterpå. Jeg har virkelig merket en forskjell på prestasjonene hans. Jeg er fornøyd med responsen hans. Han har gjort det klart at han liker seg her, i motsetning til hva ryktene skal ha det til.

- Jeg kjenner spilleren, og han ønsker å vise at han kan bidra med noe for laget. Han ønsker å vise at han kan spille kamper.

- Det er ikke lett når du kommer til en stor klubb. Du kommer fra en veldig god klubb som Chelsea til en enorm klubb som Liverpool hvor det er forventninger hver dag. For enhver spiller som kommer til en stor klubb er det en stor forskjell når det gjelder mentalitet.

- Victor kom inn og startet veldig bra, og så var han ute av laget. Han kjenner intensiteten og tempoet vi prøver å jobbe i her – både med og uten ball. Det tar litt tid å bli vant til det.

- Han er et talent, og du mister ikke det talentet. For å oppnå suksess må du ha selvtillit, og selvtillit kommer fra hardt arbeid. Det er noe han jobber mot.

- Han er en god gutt, og jeg er glad for å ha ham her. Jeg tviler ikke på at han kommer til å vise sine egenskaper i løpet av sin tid her. Jeg forventer fortsatt at han vil bidra mye i annen halvdel av sesongen.