- Nå må vi få orden på ligaformen

Etter to strake ligatap er Brendan Rodgers opptatt av å komme inn på vinnersporet i Premier League igjen, foran lokaloppgjøret mot Everton på lørdag.

- Det er mange kamper som skal spilles, og du ønsker å vinne hver eneste en. Målet mot Middlesbrough var å komme seg til neste runde, og det klarte vi. Det ble en lang kveld for oss, men vi nådde målet vårt til slutt. Den positive opplevelsen vil hjelpe oss. Nå må vi sørge for å bli klare til den store kampen vi har i helgen. Vi må få fart på ligaformen vår, slår Rodgers fast til Liverpoolfc.com.

- Kvaliteten på straffesparkene våre var flott mot Middlesbrough, og forhåpentligvis lover det godt for fremtiden om vi skulle havne i lignende situasjoner igjen. Selvsagt håpet vi at vår keeper skulle redde eller en av deres spillere bomme på et tidligere tidspunkt, men begge lags spillere viste kvalitet fra straffemerket.

- Når du etter ekstraomganger og 120 minutter med fotball havner i en slik situasjon, og det må tas 30 straffespark for å avgjøre hvem som går videre, viser det at spillerne er konsentrerte og gode teknisk. Mine spillere utviste stoisk ro, og jeg er veldig glad for at vi gikk videre.