- Nøytrale fotballfans heier på Liverpool

Glen Johnson mener at nøytrale fotballfans håper at Liverpool skal vinne årets Premier League.

- Jeg tror at de som er nøytrale ønsker at vi skal vinne ligaen for variasjonens skyld, sier Johnson til The Independent.

- Ingen liker å se de samme lagene vinne ligaen år etter år. Så jeg tror de nøytrale heier på oss. Også fordi vi spiller underholdende fotball.

- Folk som ser fotball ønsker å bli underholdt, se scoringer og spennende fotball, og jeg mener vi gir dem det. Jeg tror folk vil heie på oss, fordi vi representerer noe nytt og annerledes.

- Jeg er ikke overrasket over hvordan vi fremstår nå. Vi rundspilte flere lag forrige sesong også, men fikk ikke ballen i nettet. For øyeblikket spiller vi bra og scorer mål. Nå handler det om å beholde roen og fortsette i samme spor.

Johnson er spesielt godt fornøyd med at storseieren over Cardiff kom bare en uke etter det flotte resultatet mot Manchester United på Old Trafford.

- Tidligere år har denne type kamper vært de vanskeligste for oss, rett etter en stor seier.

- Alle i klubben var veldig høyt oppe etter seieren over Manchester United forrige helg, og det kunne ha blitt vanskelig å heve vårt spill til de samme høyder i en kamp der det var forventet at vi skulle vinne. Men vi viste karakterstyrke. Disse tre poengene er like viktige som de vi tok mot United.