- Oppkjøringskampene er viktige

Steven Gerrard mener at Englands tre privatlandskamper foran VM er svært viktige med tanke på mesterskapet i Brasil.

England møter Italia i sin første kamp i VM-sluttspillet. En kamp som kan bli svært avgjørende for utfallet av gruppen. England har forberedt seg til turneringen med en treningsleir i Portugal, og skal nå spille sin første oppkjøringskamp mot Peru på Wembley kommende fredag. Senere skal de spille privatlandskamper mot Ecuador og Honduras.

- Dette er viktige kamper. Forberedelsene skal sørge for at vi er på topp når vi starter turnerngen. Vi skal forsøke å finne formen i disse oppkjøringskampene, noe som er veldig viktig med tanke på Italia-kampen, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- Vi har masse talent og evner i troppen. Dersom vi har hellet på vår side, kan vi overraske en del folk. Første mål er å få en god start mot Italia, fortsetter England-kapteinen.

- Det er viktig at vi forsøker å spille godt i de tre privatlandskampene, og forsøker å spille på oss tro og selvtillit. Forhåpentligvis vil snøballen da begynne å rulle, og at vi kan ta med oss dette inn i turneringen.

- Vi kunne ikke ha startet turneringen med en større kamp enn mot Italia. De er selvsagt favoritter. De har en erfaren tropp, og har bevist at de er kapable til å henge med til siste slutt i tidligere VM-sluttspill.

- Vi frykter dem ikke, men vi respekterer dem. Vi tror vi kan levere et sjokkresultat i den første kampen, noe som ville vært stort for oss.

- Vi reiser til VM for å gjøre vårt beste og jobbe hardt. Det blir tøft, og det er beskjeden alle i troppen har fått.