- Oppmuntret meg til Derby-overgang

Jordon Ibe forteller at Brendan Rodgers og Andre Wisdom anbefalte ham å slutte seg til Derby på lån. Kantspilleren innrømmer at dette blir en viktig sesong for ham.

Jordon Ibe ble på fredag klar for et låneopphold i Derby for resten av inneværende sesong. Andre Wisdom tilbrakte hele forrige sesong i samme klubb.
- Rodgers fortalte meg at de har en flott filosofi i Derby, og det ville være en flott mulighet til å bli involvert og spille samme type fotball som i Liverpool, uttaler Jordon Ibe til Derbys offisielle nettside.

- Andre fortalte meg at det var bra der. Han trivdes i sesongen han hadde i Derby. Forhåpentligvis kommer jeg til å gjøre det bra her. Jeg er meget glad for å komme hit.

- Dette blir en meget viktig sesong for meg. Jeg må forsøke å komme i gang og score mål og stå for målgivende, og det er noe jeg bør gjøre i min posisjon. Jeg tror Derby County er en flott klubb å komme til.

- De spiller tilsvarende fotball som Liverpool når det gjelder system, og de liker å spille ballen ut bakfra. Det er en stor mulighet for meg til å bli involvert og forhåpentligvis gjøre det bra.