- Origi har alt

Brendan Rodgers mener Liverpool har sikret seg et av de største unge talentene i verden i Divock Origi. Mener spilleren har alt som skal til for å bli verdensklasse.

Den 19 år gamle belgieren har skrevet under på en langtidskontrakt med Liverpool FC. Røde supportere vil ikke få se ham før om et års tid, etter at han har blitt lånt tilbake til Lille for 2014/15-sesongen som en del av avtalen.

 

- Han kan være et av de mest spennende talentene i fotballverden, og det mener jeg, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter at avtalen har blitt offentliggjort.

 

- Du ser mange gode spillere, men denne gutten slo gjennom i VM som 19-åring - men vi fulgte han før det. Vi har sett ham som ung spiller i ungdomslandskamper. Han har alt som skal til for å bli verdensklasse.

 

- Han er superrask, har en nydelig touch, har bra størrelse og er aggresiv. Det jeg liker, og som jeg har i andre spillere, er innstillingen om å jobbe hardt. Jeg har sett nok av ham over de siste sesongene til å tenke at dette er en gutt som kan bli verdensklasse dersom han kommer inn i riktig miljø. 

 

- Han vil dra tilbake til Lille og spille der på lån en sesong, men med å kjøpe ham får vi en glimrende spiller - ikke bare for når han kommer neste sesong, men for fremtiden.