- Pausen gjorde underverker

Glen Johnson har ikke hatt sin beste sesong, noe som delvis skyldes skader. Men nå føler 29-åringen seg i en mye bedre forfatning.

Johnson spilte med smerter i tre måneder, grunnet tre forskjellige skader. Blant annet et avrevet leddbånd i ankelen. Han måte til slutt ta en pause på fem uker.

- Psykisk var det tøft, for jeg ønsket å prestere på mitt vanlige nivå. Jeg vet hva jeg er kapabel til, men ankelen min var så vond at jeg ikke kunne løpe skikkelig. Jeg kunne ikke bevege ankelleddet fullt ut, så jeg haltet i grunnen når jeg løp, forteller sidebacken til Daily Mail.

- Brendan var klar over skadene, men han spurte meg om å gjøre en jobb for laget likevel, og alle fotballspillere ønsker å spille.

- Jeg klarte å spille med skadene en stund, men det kom til et punkt der alle de tre skadene påvirket mitt spill, og da var det på tide å si stopp. Nå føler jeg meg mye bedre. Jeg har fått tilbake fleksibiliteten i ankelleddet og kan løpe skikkelig igjen.

- Jeg vet jeg kunne hatt en bedre sesong. Men du kan ikke spille 12 år i Premier League uten å ha et par uker der du spiller dårlig. Jeg er veldig selvkritisk, og trenger ikke å bli fortalt av andre når jeg har spilt dårlig. Du får ikke 49 landskamper og spill i VM og EM dersom du ikke kan forsvare deg. Du vinner ikke Premier League to ganger, ligacupen to ganger og FA-cupen dersom du ikke kan forsvare deg. Så enkelt er det. Hadde jeg vært så dårlig som enkelte vil ha det til, ville jeg ha spilt i Championship.