- Penger garanterer ingenting

Det går mot minst kvalifisering til Champions League for Liverpool. Brendan Rodgers er glad for de økonomiske midlene det vil bringe, men understreker at penger ikke er alt.

- Klubber kan bruke en milliard pund og det garanterer ingenting. Vi ønsker å være i markedet for å hente toppspillere, men det er ikke alt som betyr noe, sier Brendan Rodgers men klar hentydning til de store summene som Manchester City og Chelsea har brukt på spillere. Liverpool på sin side er formlaget i Premier League, uten å ha brukt et eneste pund i transfervinduet i januar, mens for eksempel Manchester United skrev ut en sjekk på £37M for Juan Mata.

- Når du har fått satt dine ideer ut i livet, og spillerne begynner å knekke koden, det er da du får suksess. Det er noe du ikke kan kjøpe for penger, fortsetter Rodgers til Daily Mirror.

- Det handler om å trene og behandle mennesker. Det å ha en utmerket stab. Det å ha et mål som spillerne kan kjempe imot. Alt dette betyr noe og er noe vi nå har gjort over tid her.

- Spillerne har tro på det, og det arbeidet de har lagt ned gir dem nå belønning. Du vet at når du er ansatt av Liverpool holder det ikke med 7.plasser.

- Du må være med i toppen og prøve å bli den beste. Jeg er ikke overrasket over hva som har skjedd, selv om det kanskje er et år tidligere enn jeg hadde trodd, men jeg er ikke overrasket.

- Det vil være fint om vi får tilgang på mer penger og at vi kan være med og kjempe på spillermarkedet, men det vil fortsatt være viktig å ha en visjon om hvordan du ønsker at klubben skal utvikle seg.