- Presset er på Chelsea

Brendan Rodgers avviser at Liverpool nå har spesielt med trykk som ligaleder i innspurten, og at det største presset ligger på rike klubber som Chelsea og Manchester City.

- Jeg bryr meg overhodet ikke over hva som måtte bli sagt før kampen, kontret Rodgers til pressekorpset på Melwood i dag, men tanke på at Jose Mourinho har antydet at han nærmest vil spille med et reservelag på Anfield.

- Hvis det blir sagt at de som skal spille er som et reservelag vil jeg si at det viser manglende respekt for de spillerne det gjelder. Jeg er sikker på at uansett hvilket lag Chelsea tar ut til søndag vil det både ha kostet mer og ha mer erfaring enn vårt lag.

- Dette er et nytt og stort hinder, men det betyr ikke mer enn andre kamper. Det er en fantastisk kamp, det er hva det er. Heldigvis skal vi spille den på Anfield, foran våre fantastiske supportere, og som forhåpentligvis kan hjelpe oss til seier.

- Jeg har aldri sovet bedre, hevdet Liverpools manager da det ble antydet at det nå ville bli et stort press på ham og hans spillere som ligaleder de siste kampene.

- Hvis vi ikke skulle vinne ligaen vil det ikke være verdens undergang. Det kan være verre for klubber som Chelsea og Manchester City som har brukt så mye penger og der igjen har store forventninger.

- Dette er en av de kampene hvor en ikke behøver å arbeide for å få frem motivasjon, det ordner seg selv. Generelt har vi gjort det bra i denne type kamper denne sesongen og vi har vist at vi kan håndtere det.

- Vi må trives med den situasjonen som vi er i. Vi vil uansett ha hatt en glimrende sesong, og som vi ser fram til å bygge videre på til neste år.