- Rickie har trent og spilt seg i form

The Kop krysser fingrene for at scouseren Rickie Lambert kan få sin første scoring når en av deres egne spiller fra start mot Middlesbrough. Rodgers om Lambert, Balotelli og Borini.

- Rickie har trent veldig, veldig bra, sier Brendan Rodgers om en Rickie Lambert som langt fra imponerte under pre-season. Han har i tillegg fått fire innhopp fra benken etter at alvoret tok til.

- Han kom inn mens vi var i gang med pre-season og han har kommet seg i form, fortsetter Rodgers. – Han har spilt i atskillige kamper og er på et godt fysisk nivå, og nå vil han få en sjanse fra start.

- Han har kommet inn fra benken og greid å påvirke spillet. Han er en herlig spiller, en virkelig yrkesmann som gjør det vrient for forsvarspillere.

- Jeg vet at han virkelig ser fram til i morgen kveld og forhåpentligvis kan han score i sin første kamp fra avspark.

- Han er en fin fyr, sier Brendan når spørsmålet blir Mario Balotelli. – Alle spillere er forskjellige og jeg har virkelig trives med å arbeide sammen med ham så langt. Han ønsker å gjøre det bra for klubben og vist at han bryr seg. For meg er han ingen komplisert person.

- Han er en fotballspiller som ønsker å gjøre det bra i sitt liv og i sin karriere, og hvis han fortsetter å gi alt og arbeide utrettelig for fellesskapet vil det alltid være en mulighet for ham her.

- Jeg kjenner Fabio godt fra våre dager sammen da han var juniorspiller hos Chelsea, forklarer manageren om Fabio Borini. – Jeg kjenner godt til hva han står for som spiller.

- Jeg tror jeg har vist under min tid som trener og manager at det alltid er en mulighet dersom du presterer ute på banen og ute på treningsfeltet, understreker Brendan Rodgers, som tidligere i sommer ga lyd for å selge Borini, mens som valgte å starte med italieneren i siste kamp mot West Ham.

- Enhver spiller har den sjansen og den muligheten hver eneste dag. Fabio ønsker å score mål og skapte mål da det er hans jobb som en angriper. Hvis han er i stand til det, da vil han alltid kunne hjelpe laget.