- Rickie vil være klar igjen

Brendan Rodgers mer enn antyder at Rickie Lambert vil få fornyet tillit mot Stoke, og at 32-åringen vil tåle tre starter på seks dager. Berømmer Lucas og Touré.

Spesielt med Mario Balotelli fortsatt skadet, ligger det i kortene at Rickie Lambert nok en gang vil være med fra start når Liverpool møter Stoke lørdag ettermiddag. Fabio Borini er riktignok med i troppen, men Lambert har scoret to mål på to kamper og manageren ønsker å bygge videre på hans stadig bedre form.

- Rickie vil bli restituert og være klar igjen fra start, hvis han blir tatt ut, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Han er en slik type angriper. Han har ikke gnistrende fart, for ham dreier det seg om å gjøre korte og timede løp i de riktige områdene.

- Rickie har arbeidet utrettelig siden han kom hit. Hans rolle her var å kunne steppe inn i angrepet og det var han fullstendig klar over.

- Det er ingen tvil om at Rickie er en angriper som i løpet av sesongen vil score mål når han har rytmen inne. Mål gir energi til en angriper og jeg synes han var utmerket mot Ludogorets på onsdag.

- Vi har trolig ingen annen angriper for øyeblikket som kunne ha scoret et slikt mål siden han måtte være modig, han måtte være dristig for å gå inn og heade ballen.

Det mest spennende angående laguttaket mot Stoke vil trolig være om Kolo Touré og Lucas Leiva beholder sine plasser etter å ha kommet inn mot Ludogorets.

- Lucas var utmerket i måten han brøt på, hvordan han blokkerte og fikk tak i ballen og så spilte den videre, forklarer Brendan Rodgers.

- Kole har nå spilt noen kamper i Champions League og jeg synes han var fremragende.

- Begge to spilte som menn, noe vi behøver på dette tidspunktet.

- Vi har ikke fått vårt spill til å gli. Vi ønsker å gjøre noe med det, men over de neste seks ukene vil det dreie seg like mye om våre mentale kvaliteter. Vår evne til å kjempe og jobbe oss til resultater i en vanskelig liga.