- Riktig å ikke dømme straffespark

Sunderland og Liverpool ropte på straffespark to ganger hver i 0-0 kampen på Anfield. Brendan Rodgers mener at dommer Neil Swarbrick gjorde det rette når han ikke blåste straffespark i noen av de fire situasjonene.

- Raheem Sterling er så kvikk i boksen, og får forsvarsspillere til å takle ham, da de ønsker å komme foran ham. Dersom dere ser nøye på situasjonen der Wes Brown prøver å nå ballen, så klarer han ikke det, og Raheem flytter seg sideveis. Foten hans kommer borti Wes, og han faller.

- Det er ikke filming, men jeg mener heller ikke det er straffe. Jeg tror det bare er en av disse situasjonene der spillere er borti hverandre i feltet. Noen ganger skjer slikt, og dommeren gjør det riktige.

- Ser man på alle straffesituasjonene det ble ropt om i dag, så tror jeg ikke noen av dem var straffespark om man studerer dem nøye. Den som var nærmest et straffespark var situasjonen med Jordi Gomez for hands. Ballen fikk en retningsforandring før den traff Gomez i hånden, og dommeren vurderte det trolig som om det var ballen som søkte armen. Jeg synes heller ikke det var straffespark.