- Rodgers har mye av æren

Kolo Toure er ikke tvil om at Brendan Rodgers’ treningsmetoder og lederegenskaper har vært viktig for Liverpools fremgang denne sesongen.

- Vi har en flott manager her. Han vet hva han ønsker, og han gir spillerne selvtillit, uttaler Kolo Toure til Liverpool Echo.

- Uansett hva du gjør, så vil han alltid hjelpe deg. De spiller ingen rolle om du har gjort noen feil. Han fortsetter å snakke med deg og har troen på deg. Han er en meget intelligent manager.

- Treningsøktene hver dag er bestandig fantastiske, og det kan bare forbedre vår kvalitet. Det har vært utrolig for meg å komme til Liverpool. Da jeg kom hit, så jeg en spillergruppe som var meget fokusert og konsentrert.

- Jeg synes manageren har gjort det så bra. Det er mye som har blitt forandret etter at han har kommet inn. Når vi møter lag på hjemmebane, vet de at vi kan rive dem i stykker.

- På begynnelsen av sesongen forventet ingen at vi skulle ligge der vi befinner oss nå. Vi må bare nyte det, gi 100 prosent og kjempe for hverandre for å vinne kamper. Dersom vi jobber sammen, kan vi slå ethvert lag.