«Rodgers viste ekte følelser»

En Brendan Rodgers under press hadde nesten alle sine sommerkjøp på benken, og viste uvanlige sterke følelser da Glen Johnsen satte inn et fortjent seiersmål mot Stoke. Vi har sett litt på presserunden.

«Sjefen til Liverpool ønsker å ha en rolig og kalkulert innstilling på sidelinjen, men det forsvant ut av vinduet da klokken viste tjue minutter på fem søndag ettermiddag da lettelse fylte Anfield. Da Glen Johnson modig headet inn seiersmålet mot Stoke viste Rodgers ekte følelser. Mannen fra Nord-Irland løp nedover langs sidelinjen mot The Kop og med knyttet neve.

Dette var ikke vakkert og det var definitivt ikke overbevisende, men på sin måte var dette like viktig som noen annen seier i regjeringstiden til Rodgers på Anfield. Med så mange spillere som sliter med formen og med svekket selvtillit, Rodgers hadde advart på forhånd at det kunne være at man måtte si seg fornøyd med å slite seg til 1-0 og det gikk troll i ord.

En knepen seier hjemme mot Stoke vil ikke kurere alle Liverpools sykdomstegn, men det var et velkomment steg i riktig retning. Å søke ytterligere forbedringer vil nå bli lettere for Rodgers etter at mørket som har omfavnet klubben de siste ukene har løftet seg.»
James Pearce, Liverpool Echo

«Steven Gerrard var vraket og 16 år etter sin debut ble kapteinen henvist til benken. Brendan Rodgers insisterte på at det hadde sammenheng med et kommende travelt kamp-program, men det var likevel en stor avgjørelse å ta med det stadig økende presset han er kommet under.

Rodgers hadde sommerkjøp for £87M sittende ved siden av Gerrard, men kunne til slutt puste veldig lettet ut etter en viktig seier. Ikke minst siden forhåpningene om Liverpools fortsatte spill i Champions League har vært truet.

Brølet som kom på Anfield da sluttsignalet lød viste hvor stor lettelsen var blant fansen etter en rad av svake kamper, og hvor optimismen fra forrige sesong har kollapset. Dette var en seier skapt mer av innsats enn av inspirasjon, men det vil ikke bekymre Rodgers før neste kamp mot Leicester på tirsdag. Dette dreide seg om å få en seier.»
Phil McNulty, BBC

«For Liverpool var dette en merkelig kamp. De startet ganske sløvt, det var mangel på energi og de lå for dypt. De spilte riktignok en kamp i Europa midt i uka, men det gikk for tregt. De hadde ikke Steven Gerrard til å komme dypt for å hente ballen. De var nervøse, noe som er forståelig etter de siste resultatene.

I 2.omgang presset man mye bedre, pasningene var skarpere, de utfordret Stoke og det var mer intensitet. De fikk belønningen gjennom en modig scoring fra Glen Johnson, som har måttet ta i mot mye kritikk og jeg var glad på hans vegne. Totalt sett var det en fortjent seier.»
Danny Murphy (tidligere Liverpool), Match of the Day