- Samme tilnærming mot United

Ifølge Jordan Henderson kommer Liverpool til å ha samme tilnærming i finalen mot Manchester United som i de øvrige oppgjørene i International Champions Cup.

- Kampen vil bli enda større for fansen grunnet motstanderen, men samtidig føler vi at tempoet har vært riktig i alle pre-seasonkampene. Vi har hatt god tilnærming i kampene, og det vil ikke bli noe annerledes denne gang. Vi ser frem til kampen, uttalte Jordan Henderson til pressen i Miami.

- Det er bestandig viktig å vinne kamper, og også i pre-season når du forsøker å få fitnessnivået så høyt som mulig. Du ønsker å forbli skadefri, men samtidig ønsker du å vinne kamper. I morgen blir det en ny test for oss - en stor test. United har mange gode spillere. De ønsker å kjempe om tittelen denne sesongen, men vi skal bare tenke på oss selv, opprettholde fokus og fortsette fra forrige sesong.

Henderson synes laget har fått god støtte i USA.
- Det har vært fantastisk uansett hvor vi har vært. Boston, Chicago, New York, Charlotte har vært fantastisk, men det er slik uansett hvor vi reiser i verden. Det var også utrolig i Asia i fjor sommer. Vi har en utrolig fanbase over hele verden, og det er ikke noen forskjell her.