- Seieren viste at vi kan nå vårt potensial

Adam Lallana er overbevist om at Liverpool kan nå sitt potensial spillemessig etter at laget viste viljestyrke til å avgjøre på overtid mot Ludogorets.

- Å vinne var alt som betydde noe. Vi var det eneste engelske laget som vant i Champions League, så det viser hvilken tøff turnering det er, uttaler Adam Lallana til Liverpoolfc.com.

- Vi undervurderte dem ikke, og de beviste hvorfor. Jeg synes viljestyrken vår skinte igjennom til slutt. Vi fikk målet i siste minutt etter å ha sluppet inn utligning i det 91. minutt.

- Vi vet at vi ikke har nådd vårt potensial når det gjelder å spille på vårt beste, men med viljestyrken vi viste her om kvelden vet vi at vi kommer til å klare det.

Lallana var en av åtte spillere som e-cupdebuterte for Liverpool tirsdag kveld.

- Det kommer til å bli litt tilvenning og litt overgang. Det kommer til å ta noen kamper, men vi spiller i en av de beste ligaene i verden og i Champions League, så vi kommer til å måtte gjøre den tilpasningen raskt fordi vi ønsker positive resultater og vi ønsker å vinne kamper.

- Det var viktig at vi fikk seieren etter et skuffende tap mot Villa, og vi har en ny vanskelig kamp mot West Ham i helgen.

- Vi spilte mot et lag som folk forventet at vi skulle slå, men fansen støttet oss fortsatt etter 60-70 minutter. Det gir deg den lille ekstra troen som kan ha hjulpet oss til å få den scoringen på slutten. Det er ingen enkle kamper i Champions League, og det så vi her om dagen.

- Det er en stor forskjell, et stort steg opp, og det er noe jeg er meget stolt av. Det var den første kampen i Champions League for mange av spillerne, så slik sett var det viktig å få den første seieren. Det gir oss ekstra tro.

- Stemningen på Anfield i Champions League er ganske bemerkelsesverdig, og det er noe jeg ikke kan vente med å oppleve igjen.