- Selvtilliten er blitt bedre

Jose Enrique slår fast at selvtilliten i Liverpool-troppen er blitt bedre etter at laget nå har vunnet to ligakamper på rad.

Spanjolen spilte hele kampen mot Stoke i siste hjemmekamp, men måtte stå over bortekampen mot Leicester etter at kneet hans hovnet opp igjen. Nå håper venstrebacken å være tilbake i startoppstillingen mot Sunderland i dag, klubben han gjorde sin Liverpool-debut mot i august 2011.

- Min første kamp for Liverpool var mot Sunderland på hjemmebane. Jeg husker det som om det var i går, sier Jose Enrique til Liverpoolfc.com.

- Nå er vi inne i en viktig måned. Den vil bli veldig avgjørende for hvordan sesongen vår blir. Vi møter Sunderland nå, og vi håper virkelig at vi vinner denne kampen. Deretter møter vi to lag som har den samme målsettingen som oss, Manchester United og Arsenal.

- Vi spilte uavgjort mot Ludogorets i Champions League, og det har gitt oss en sjanse til å avansere til cupspillet i den turneringen, så vi har en viktig kamp på tirsdag kveld også.

- Men aller viktigst akkurat nå er kampen mot Sunderland. Vi spiller hjemme, og det har skjedd en forandring i laget. Du kan se at selvtilliten er tilbake, og forhåpentligvis kan vi fortsette å vinne.

Jose Enrique har spilt fem kamper for Liverpool så langt denne sesongen. Han startet kampene mot Middlesbrough, Basel, Queens Park Rangers og Stoke, mens han kom inn som innbytter mot Tottenham i august.

- Jeg tar det veldig rolig på grunn av kneproblemene jeg hadde forrige sesong, forklarer forsvarsspilleren.

- For øyeblikket er en kamp om uken nok for meg. Vi får se hvordan helsetilstanden min utvikler seg, og hvordan kneet reagerer på å spille kamper.

- Akkurat nå kjennes det bra ut. Forrige sesong var vanskelig for meg, så jeg tar det veldig rolig nå, et steg om gangen. Jeg håper å spille mot Sunderland.

- Jeg tror laget er forberedt på å spille to kamper i uken. Vi har en stor tropp, og som man har sett forandrer manageren på laget til stadighet. Laget har spilt bra den siste uken. Vi er klare for å spille to kamper i uken.