- Skadene skal ikke få ødelegge for oss

Liverpool har en rekke sentrale spillere ute med skader for tiden, men keeper Simon Mignolet tror ikke det vil ødelegge for de rødes sesong.

Joe Allen, Jose Enrique, Jon Flanagan, Mamadou Sakho og Daniel Sturridge er noen av spillerne som for tiden driver rehabiliteringstrening etter skader. Keeper Mignolet tror imidlertid troppen til Liverpool er sterk nok til å tåle skader.

- Vi har hatt noen skader den siste tiden, men alle jobber hardt på trening og er der for å gjøre en jobb når det kreves at man stepper inn på laget og tar over for skadede eller suspenderte spillere, slår Mignolet fast til Liverpoolfc.com.

- Så langt har vi håndtert dette som en gruppe, noe som er måten å gjøre det på. Det er snakk om hele laget, en hel gruppe. Vi vil fortsette å gjøre det på denne måten. Vi har en god nok tropp til å håndtere situasjoner som dette, fortsetter belgieren.

- Når alle er skadefrie er konkurransen hard om plassene i alle posisjoner. Det kan bare være positivt for hele troppen.

En av dem som nylig kom tilbake i spill etter et skadeopphold er kaptein Steven Gerrard. Etter en måned på sidelinja grunnet en hamstringskade fikk han en halvtime mot Hull 1.nyttårsdag, og spilte i 77 minutter i FA-cupkampen mot Oldham i helgen.

- Alle vet hva Steven bidrar med. Dersom han er i garderoben er stemningen en helt annen enn når han ikke er der. Alle er glade for at han er tilbake, og at han igjen kan gjøre en jobb for oss ute på banen, i tillegg til utenfor banen. Han er veldig viktig for oss begge steder.

I Gerrards fravær har Jordan Henderson båret mye av ansvaret på midtbanen. Mignolet er ikke overrasket over at 23-åringen har tatt ansvar.

- Jordan har alltid vært en veldig god spiller. Jeg husker når jeg spilte sammen med ham i Sunderland. Han var veldig ung på den tiden, men alle så hvor god han var, og alle så hvor god han ville bli i fremtiden.

- Alle så at han definitivt hadde talent, og at han ville bli en veldig god spiller, allerede da. Han er blitt eldre og mer moden nå. Du ser hvor god han er. Han jobber veldig hardt, og energien han tilfører laget er noe vi setter stor pris på.