- Skal klare oss uten Henderson og Sturridge

Simon Mignolet føler seg trygg på at Liverpool skal klare brasene mot Norwich på søndag, selv uten suspenderte Jordan Henderson og skadede Daniel Sturridge.

Liverpool Echo skriver at Brendan Rodgers høyst sannsynlig må klare seg uten Sturridge på søndag, etter at en scan bekreftet at spissen pådro seg en strekk i baksiden av låret mot Manchester City.

Sturridge får nå intensiv behandling på Melwood frem mot helgen, men Echo forstår det slik at det er liten sjanse for at Liverpool-ledelsen løpe risikoen det vil være å benytte angriperen på Carrow Road. Man ønsker nemlig å ha spissen klar igjen til den viktige kampen mot Chelsea på Anfield om halvannen uke.

Dette betyr trolig at Joe Allen, Lucas Leiva og Victor Moses konkurrerer om to ledige plasser på laget mot Norwich. Keeper Mignolet tror altså at laget skal klare seg fint uten Henderson og Sturridge.

- Jeg er sikker på at vi har en god nok stall til å håndtere situasjoner som dette, sier Mignolet til Echo.

- Bare se hvordan Joe spilte da han kom inn fra benken mot Manchester City. Han kom inn på et vanskelig tidspunkt, like etter at City hadde utlignet til 2-2. Det er tøft for en innbytter å komme inn på et slikt tidspunkt, men han hjalp virkelig laget.

- Han gjorde en god jobb, akkurat som Lucas gjorde da han kom inn i bortekampen mot West Ham en uke tidligere.

- Victor hjalp oss også da han kom inn mot City – ikke bare offensivt, men også defensivt.

- Manageren har valgmuligheter.

Den belgiske målvakten forteller at seieren over Manchester City har styrket selvtilliten blant Liverpool-gutta.

- Kampen mot City var en flott kamp å spille i. Som spillere ble vi inspirert av følelsene som var knyttet til kampen. Det var utrolig å sitte på bussen på vei til stadion og føle støtten vi hadde bak oss, hele veien opp Anfield Road,

- Det ga oss et skikkelig løft, og vi startet kampen så bra fordi fansen støttet oss.

- Vi var det klart beste laget i første omgang, og fortjente å lede 2-0. City kom tilbake i de første 20 minuttene av annen omgang, og la press på oss.

- De har mye kvalitet i laget, men på stillingen 2-2 viste vi den besluttsomheten vi har vist gjennom hele sesongen. Vi tok ledelsen igjen, og sikret oss tre meget viktige poeng.

- Det er viktig å slå en rival som City, men vi har fortsatt fire kamper igjen å spille. Vi er fornøyd med det vi gjorde mot City, men i Premier League er alle kamper tøffe, ikke bare kampene mot topplagene.

- Norwich vil bli noe lignende som bortekampen mot West Ham. Norwich vil kjempe for livet for å holde seg i Premier League, og vi må sørge for at vi er klare for oppgaven.