- Skuffende resultat

Martin Skrtel synes 0-0 mot Sunderland var et skuffende resultat, men slovaken er fornøyd med at Liverpool unngikk baklengsmål mot The Black Cats.

Liverpool holdt buret rent for fjerde gang denne sesongen da det ble 0-0 mot Sunderland på Anfield i går.

- Resultatet var skuffende, for etter de to siste kampene, hvor vi vant begge, ønsket vi å fortsette seiersrekken. Dessverre klarte vi ikke å ta de tre poengene, sier Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Vi startet ikke sesongen særlig bra, men etter bortekampen mot Ludogorets har vi spilt på oss litt selvtillit på grunn av to seire i våre to foregående kamper. Før kampen var innstillingen at vi skulle ta vår tredje strake seier, men det klarte vi ikke.

- Når du ikke slipper inn mål er det bra for målvakten og forsvarsrekka, men som jeg har sagt tidligere, å forsvare seg handler ikke bare om forsvarsrekka og keeperen, men om å forsvare seg som et lag. Vi angriper som et lag også.

- Jeg synes forsvarsspillet har blitt bedre, og det var grunnen til at vi ikke slapp inn mål. Men jeg hadde foretrukket å slippe inn mål og tatt de tre poengene.

På tirsdag skal Liverpool ut i en helt avgjørende Champions League-kamp mot Basel, som de røde må vinne for å avansere i turneringen.

- Du kan si at det er en av de viktigste kampene dette året. Vi må vinne, og vi vil gjøre alt ute på banen for å klare det.

- Det kommer til å handle om vårt angrepsspill og hva som skjer fremover på banen, men vi kan ikke glemme å forsvare oss heller. Det er vår jobb som forsvarere, så vil vil forsøke å hjelpe laget til å holde buret rent nok en gang.

- Vinner vi ikke, går vi ikke videre til neste runde i Champions League. Der ønsker vi å være med, så vi vil gjøre alt vi kan for å vinne.