- Smerte og glede over å dra til Liverpool

Alberto Moreno sier det er smertefullt å forlate Sevilla som han beskriver som klubben i sitt liv, men ser frem til et nytt kapittel i karrieren med Liverpool. Håper en dag å returnere til Sevilla.

Alberto Moreno var i dag tilbake i Spania for å si farvel til klubben og fansen på en pressekonferanse.
- Jeg ønsker å takke alle i klubben. Presidenten, styremedlemmene og alle trenerne jeg har jobbet med helt fra ungdomsavdelingen, og spesielt Unai Emery som ga meg muligheten på førstelaget og alltid viste meg tillit, uttalte Moreno på sin pressekonferanse i Sevilla.

- Jeg sier også farvel til klubbens flotte supportere. Jeg har alltid vært komfortabel med dem. De har behandlet meg utmerket. Det er bestandig smertefullt å forlate klubben hvor jeg har vært hele tiden. Jeg håper å returnere en dag.

- Jeg kom hit i 2004. Sevilla er klubben som har gitt meg allt. De hjalp meg vokse som spiller og person. Dette er ikke adjø, men heller et farvel.

- Jeg forestilte meg ikke at det skulle bli så smertefullt som dette, men det er smertefullt når du sier adjø til lagkameratene dine og alle menneskene i klubben, men jeg drar for å fortsette å utvikle meg som spiller.

Moreno brøt sammen i tårer etter at kampen i UEFA Super Cup mot Real Madrid. Det var dagen da det var klart at han skulle til Liverpool.
- Jeg fant det ut på morgenen, samme dag som kampen. Emery sa til meg at det meste var klart og at jeg ikke kom til å spille. Det var forferdelig fordi jeg hadde psyket meg opp til å spille og ønsket egentlig å spille.

- Jeg følte også glede fordi jeg visste at jeg skulle slutte meg til en enorm klubb hvor jeg skal fortsette å utvikle og forbedre meg, men jeg følte meg trist på det tidspunktet fordi jeg skulle forlate klubben i mitt liv, den jeg elsker. Så jeg følte meg både trist og glad.

Nå ser han frem til å spille for Liverpool.
- En spektakulær tropp har blitt satt sammen. Svært gode spillere har blitt hentet inn. Jeg tror at vi i år må kvalifisere oss til Champions League med nødvendige midler.

Kilder: Daily Mail, ESPN