- Sosiale medier er et problem

FA har tatt ut tiltale mot Mario Balotelli etter en Instagram-melding han publiserte mandag kveld, og Liverpools daglige leder Ian Ayre innrømmer at spilleres bruk av sosiale medier er et problem for klubbene.

- Jeg skulle gjerne sett at alle våre spillere hadde holdt seg borte fra sosiale medier, for det har virkelig blitt et problem, sier Ayre til Sportsweek på BBC Radio 5 Live.

- Ærlig talt er det eneste vi kan gjøre som klubb å forsøke å utdanne våre spillere på dette området, men det har likevel vært et problem minst en gang i sesongen. Trolig er det et problem for alle klubber på en eller annen måte.

- Et av problemene er at fotballspillere i alle år har hatt for mye fritid. I fritiden ser det ut til at de legger ut denne type sprø meldinger. Det er definitivt et problem.

- Det har ikke kommet til et punkt hvor vi vil forby folk å gjøre dette ennå, men vi har helt klart en streng politikk på området, som alle våre spillere må forholde seg til og skrive under på. Dersom de bryter våre retningslinjer vil de bli straffet.