- Spennende spiller

Jordon Ibe sto for forarbeidet til Liverpools scoring mot Brøndby. Brendan Rodgers synes 18-åringen er en spennende spiller, og er spent på utviklingen hans i pre-season.

- Det kommer til å bli interessant å følge utviklingen hans i pre-season. Dere så i kveld hvilken spennende spiller han er. Han er fortsatt bare 18 år gammel, uttalte Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter kampen.

- Han viste dyktighet og kom på et fint løp ved scoringen. Det var en god målgivende. Det er noe vi forsøker å forbedre med Jordon – mål og målgivende.

- Han var skuffet over den første berøringen da han var igjennom alene på mål. Han er et spennende talent som er meget god en-mot-en og jobber meget hardt med spillet sitt.

- Vi gir ham tid. Jeg har nødvendigvis ikke behov for at unge spillere skal være klare når de er 17 eller 18 år, men ved 20 eller 21 ønsker vi å ha dem klare.

- Han er en annen type enn Sterling, men begge spillerne liker å utfordre og gå forbi forsvarspillere. De er meget aggressive med ballen. Det er bare å se på den neste fansen i utviklingen hans. Forhåpentligvis kan han gjøre det fast.