- Sterling bør bli i Liverpool

Klubblegenden John Barnes mener Raheem Sterling må bli på Anfield, og bør lære av spillere som Wilfried Zaha som dro fra klubben sin for tidlig.

Det pågår for tiden kontraktsforhandlinger mellom Liverpool FC og Raheem Sterling. Sterlingleiren skal være misfornøyd med kontrakforslaget fra klubben. John Barnes mener 20-åringen må bli på Anfield, og lære av andre spillere som har dratt i ung alder.

 

- Han har hatt én veldig god sesong, og er ikke et ferdig produkt. Han må fortsatt forbedre seg, og å forlate Liverpool nå ville vært en stor feil, sier Barnes til Liverpool Echo.

 

- Vi har sett det før med Wilfried Zaha som dro fra Crystal Palace for å spille for Manchester United. Når en ung spiller, etter én god sesong, plutselig får muligheten til å dra - er det riktig for hans karriere? Jeg synes han bør bli i fire-fem år, og vise at han kan prestere stabilt, for å vise at han kan håndtere alle situasjoner i hvilket som helst land - England inkludert. Det ville vært et dårlig valg av ham å dra nå.

 

Sterling har to og et halvt år igjen av sin nåværende kontrakt.