- Sterling bør skrive ny kontrakt

John Barnes mener Raheem Sterling må skrive under på en ny kontrakt med Liverpool, men mener det er alt for tidlig å snakke om 19-åringen som en spiller i verdensklasse.

Samtalene med Raheem Sterlings representanter om en ny kontrakt skal ha startet i oktober. Klubblegenden John Barnes mener fremtiden til 19-åringen bør være på Anfield.

 

- Han er fortsatt en veldig ung spiller, og har ikke fått ut sitt potensial enda. Det vil ta fire eller fem år til han kan bli sett på som en superstjerne i verdensklasse. I England, og vi har sett det samme med Ross Barkley, tar det bare seks gode kamper, og plutselig er du en spiller i verdensklasse - men det stemmer ikke, sier Digger i en eksklusiv med Daily Star.

 

- Han har et stort potensiale, og selvsagt ønsker jeg at han skal bli i Liverpool. Selv om moderne fotballspillere nå kommer og går, hvorfor skulle du ønske å forlate Liverpool? Av hvilken grunn? Du spiller for et fantastisk lag på høyt nivå, og det er viktig å ikke se for langt frem når du er på den alderen.