- Sterling er anvendelig og taktisk god

Brendan Rodgers roser Raheem Sterling for spillerens spilleforståelse og anvendelighet. 19-åringen har blitt benyttet i en sentral rolle bak spissene i de seneste kampene.

- Raheem er en klok fotballspiller. Han er taktisk meget god for å være en ung gutt. Det er det vi forsøker å gjøre, utvikle fotballspillere. Det gir meg flere alternativer. Jeg tror også han kan spille på kanten i en diamantformasjon, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Når han begynner sentralt, gir det oss gjennombrudd med hans hurtighet. Han hadde en meget viktig rolle i vårt første mål mot United. Han tok ballen med seg under press og gikk forbi Marouane Fellaini, før han spilte til Jordan Henderson. Ved den andre scoringen kom han på gjennombruddsløp på Glen Johnsons pasning.

- Raheem er intrikat på små flater. Vi oppmuntrer spillerne til å spille under press med spillere tett på seg, og han kan spille med spillere rundt seg. Han modner meget godt. Vi har sett at vi har alternativer med ham grunnet hans taktiske forståelse.