- Sterling er den beste i Europa

Brendan Rodgers mener at 19-årige Raheem Sterling er den beste unge spilleren i Europa for øyeblikket. Manageren glad for at spill i Champions League nå er garantert.

- Vi har kvalifisert oss til Champions League. Det var vårt mål og nå kan vi ikke ende lavere enn nummer tre, noe som er en utrolig prestasjon av laget og av troppen, sa en nøktern Rodgers etter 3-2 mot Norwich. På en dag hvor de røde lenge hadde kontroll, men to reduseringer fra Norwich skapte noe spenning mot slutten, ble Raheem Sterling matchvinneren med to scoringer og en målgivende.

- Sterling er den beste unge spilleren i Europa for øyeblikket, mente Brendan Rodgers etter kampslutt på Carrow Road. – Du ville ikke finne noen 19-åringer som er bedre.

- Han er intelligent med ballen, han er bevegelig og han scorer mål. Hans første mål var et glimrende skudd. Han bare skaffet seg plass, klemte til, og å få ballen forbi John Ruddy fra den distansen bare viser hvilken kvalitet det var over avslutningen.

- Hans pasning til Luis var som om det skulle vært fra en topp midtbanespiller. Han hadde altså en scoring og en assist, og så er han i rett posisjon for en kontring. Han har riktignok litt flaks med skuddet som går via en motstander, men den kampen han spilte i dag viste hvor mye han har modnet.