- Sterling vil ikke bli lånt ut

Assistentmanager Colin Pascoe tok seg av dagens pressekonferanse på Melwood, der han blant annet avfeide ryktene om at Raheem Sterling kan bli lånt ut til Swansea i dette transfervinduet.

Det har i britisk presse det siste døgnet florert med rykter om at Raheem Sterling vil bli lånt ut dersom Liverpool klarer å sikre seg Mohamed Salah fra Basel.

- Vi lo bare av det da vi så det. Raheem har vært strålende denne sesongen. Han vil ikke bli lånt ut til en annen klubb, forsikret Pascoe.

Assistentmanageren syntes mer opptatt av å få folk inn Shankly Gates enn å låne spillere ut.

- Speiderne og alle i kulissene ser etter spillere, hvem vi skal hente inn til Liverpool Football Club, sa han.

- Dette er et arbeide som pågår hele tiden, ikke bare nå i januar og om sommeren. Det er noe vi jobber med hele tiden. Vi ser på flere ulike spillere, og jeg er sikker på at det finnes transfermål som vi kan hente inn dersom vi ønsker dem eller trenger dem.

- Du har dine transfermål, hva du ønsker å hente inn, og du drar ut i felten og vurder ulike ting. Ingenting endrer seg i så måte.

- I alle klubber vil du få skader. Dessverre for oss har vi hatt flere tett etter hverandre nå. Men våre transfermål blir ikke endret av den grunn.