- Steven er makeløs

Brendan Rodgers roser Steven Gerrard for måten han har taklet sin nye rolle i laget. Manageren er også glad for hvordan ungguttene står fram og lagets viljestyrke.

- Han var fremragende og har vært det for meg hele sesongen, understreket Rodgers etter kampen mot Fulham om sin kaptein Steven Gerrard. – Steven har vært en av de beste offensive spillerne i verdensfotballen de siste 10 eller 11 år.

- Han har nå tatt på seg en annerledes rolle hvor han viser at han er virkelig taktisk intelligent og han at han fortsatt kan være effektiv for laget.

- Det var en herlig pasning, fortsetter Brendan om straffesparket mot Fulham og Stevie G. – I slike situasjoner er Steven makeløs. Han er strålende og det var en flott straffe som vant kampen for oss.

- Det var også godt å se at vi har unge spillere som kan bidra. Vi hadde Teixeira som kom innpå. Han har vært utmerket for U21 og han gjorde det meget bra. Han satte inn en ypperlig takling helt mot slutten.

- Vi tenker ikke på at vi er tittelutfordrere. Det er 12 kamper igjen og vi konsentrerer oss bare om å forbedre våre prestasjoner.

- Det er alt vi har gjort, prøvd å bli bedre. Vi gjorde noen defensive feil mot Fulham, noe som vi må få bort fra vårt spill. Det er fortsatt rom for mange forbedringer.

- Totalt sett er jeg imidlertid fornøyd. Dette ble en annerledes kamp enn i helgen og vi måtte vise enorm viljestyrke mot Fulham, som gjorde meg stolt av spillerne. Vi lå under to ganger og viste at vi har appetitt og sult i spillertroppen.

Brendan Rodgers vil kl 15.00 i ettermiddag holde sin pressekonferanse på Melwood, foran søndagens kamp mot Arsenal i FA-Cupen.