- Stevie fortjener et ligagull

Jordan Henderson mener at Steven Gerrard fortjener å vinne Premier League før han legger fotballstøvlene på hylla.

- Han var strålende for oss mot Sunderland, og om noen fortjener en ligatittel så er det ham, sier Henderson til Press Association.

- Vi har alle dømt om å vinne Premier League, og ingen fortjener det mer enn ham. Vi drømmer selvsagt alle sammen, og har tro på at vi skal greie det, for som fotballspiller ønsker du virkelig å vinne Premier League. Det er en av våre drømmer, slår midtbanespilleren fast.

- Du må bare droppe å høre på nyhetene og lese aviser, og bare konsentrere deg om å spille fotball, nyte det å trene og jobbe hardt. Det har vi gjort hele sesongen, så det er ingen grunn til å endre på den rutinen nå.

- Mange utenforstående kommer til å snakke, drømme og tro, og det er greit. Vi kan drømme vi også, men samtidig må vi holde beina godt plantet på jorda. Vi kan ikke se for langt frem. Vi må fokusere på neste kamp, og ta det som det kommer.

- Vi må alltid tro på oss selv, og spesielt nå som det er så jevnt. Vi har sju kamper igjen, og Tottenham har nå hovedfokus.

- Vi må vinne hver eneste kamp. Jeg tror ikke vi har råd til å avgi poeng.

- Gjennom hele sesongen har vi følt at vi kan gå til kamper og vinne dem, og det må vi gjøre med disse siste sju kampene også.

- Kampene mot Manchester City og Chelsea er storkamper, men Tottenham-kampen er like viktig. De vil komme hit og gjøre det vanskelig for oss, for de er et godt lag.

- Mot Sunderland måtte vi helt i kjelleren for å få et godt resultat, men jeg følte vi gjorde det veldig bra i løpet av kampen. Vi hadde ballen mest, traff tverrliggeren og hadde et par sjanser til. Vi var skuffet over at vi slapp inn et mål på en dødball og gjorde det vanskelig for oss selv mot slutten. Men vi kjempet til siste slutt, og klarte å ta seieren.

- Det kommer alltid til å være store forventninger her, for dette er en enorm klubb. Men vi har håndtert dette strålende gjennom sesongen, og forventningene var ikke grunnen til at vi slapp inn det målet.

- Folk vil forvente store ting av oss, men vi må fokusere på hver enkelt kamp når den kommer, og fortsette å prestere bra og jobbe hardt sammen, det er hva vi sikter mot.

Liverpool vant hele 5-0 over Tottenham i London før jul, og det er noe Henderson husker med glede.

- Jeg syntes det var en fantastisk dag på White Hart Lane, men de vil være ute etter revansje etter at de tok en fin seier mot Southampton i helgen. Det vil ha styrket selvtilliten deres.

- Jeg følte vi hadde spilt bra hele tiden frem til den kampen borte mot Tottenham. Men det var etter det resultatet at folk på utsiden også begynte å legge merke til oss. Jeg synes vi hadde spilt like bra i andre kamper, men når du vinner 5-0 borte mot Tottenham blir det lagt merke til, og det gir deg selvtillit.