- Stiller sterkt mot Milan

Brendan Rodgers varsler at Liverpool kommer til å stille sterkt lag mot AC Milan i natt. De røde kan stå overfor to kamper på like mange dager med et positivt resultat i Charlotte.

Liverpools stjernespillere kommer til å være involvert mot AC Milan.
- De er alle store navn. De er ikke i Liverpool uten grunn. Du må ha stor personlighet og være stor spiller for å spille for Liverpool. Store navn skal spille, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse i Charlotte.

- Vi kommer til å stille sterkt, og det vil forhåpentligvis bli slik i hver kamp hele sesongen.

- Målsettingen er den samme for alle spillerne. Vi må få dem opp på best mulig nivå kondisjonsmessig før den første kampen for sesongen.

- Med kamp på lørdag og muligens mandag betyr det at du må se på alle spillerne og hvem du skal bruke, men slik blir det gjennom hele sesongen. Hver spiller i troppen kommer til å bli viktig for oss. Vi kommer aldri til å stille med et svekket lag.

- Forhåpentligvis vil det gi dem kamptrening. Det vil være planen dersom vi skal spille to kamper.

Møtet med AC Milan vil bli Liverpools fjerde kamp i USA denne sommeren.

- Det har vært flere målsettinger.  For det første er det lagets fysiske utvikling. Det kommer til å bli vanskeligere fysisk i år fordi i fjor hadde vi alle spillerne på plass til preseason og hadde et flott sesongoppkjøring.

- I år har det vært litt mer oppstykket grunnet VM, så du forsøker å integrere spillerne tilbake i form. Du må gjøre det litt annerledes for det er kamper innimellom.

- Det var en bra mulighet til å komme bort og forbedre fitnessnivået og reintrodusere noe av taktikken fra forrige sesong.

- En preseasontur er alltid bra for de nye spillerne for å komme inn og finne sin plass. De har vært fantastiske.

- All ære til dem og også spillerne som vi allerede hadde her. Vi har ingen egoer på laget. Lagånden er meget sterk og de nye spillerne har blitt tatt meget godt i mot.

- Vi er også ute etter å få konkurransepreget inn. Kampen her om dagen var meget konkurransedyktig, og det viste karakteren i laget selv under pre-season.

I International Champions Cup har AC Milan tapt 0-3 mot Olympiakos og 1-5 mot Manchester City.
- AC Milan er en ikonisk klubb – en fantastisk fotballklubb. De går gjennom en omveltning. De har blitt linket til suksess i så mange år.

- De er inne i en periode hvor de bygger opp et nytt lag, nye ideer og ny trener. De er fortsatt i forberedelsesfasen, så man skal ikke bry seg så mye om resultatene de har hatt.

- Jeg er sikker på at de kommer til å bli sterke når sesongen sparker i gang. De har noen fantastiske spillere. Jeg er sikker på at de kommer til å gjøre det meget bra i år.