- Stor seier

Steven Gerrard beskriver 5-3-seieren mot Stoke som en meget viktig resultatet i kampen om en topp fire-plassering. De røde hadde aldri tidligere vunnet en ligakamp på Britannia Stadium.

- Det var stort på grunn av vår dårlige statistikk borte mot Stoke i Premier League. Så vi ønsket å endre på det i dag, uttalte Steven Gerrard til pressen etter kampslutt.

- Jeg synes vi viste utrolig viljestyrke. De første 40 minuttene kontrollerte vi kampen, var komfortable og ledet 2-0. Så gjorde vi et par feil. Fra da av ble det en meget tøff kamp.

- I dag handlet det om lagprestasjonen og tre poeng. Det er slike resualter vi trenger dersom vi skal ende blant topp fire.

Steven Gerrard spilte sin 650. kamp for Liverpool og scoret fra straffemerket.

- Det var skuffende å være hamstringskadet, men det var flott å være tilbake med spillerne. Det handler om topp fire nå - ikke personlige utmerkelser, mål eller kamper. Vi ønsket bare å komme tilbake til topp fire.

- Resultatene gikk i mot oss i går. Det la enda større press på oss i dag for å få et resultat, men spillerne var fantastiske.