- Stor sesong for vår modell

Uansett utfall av de fem siste kampene for sesongen, mener Brendan Rodgers at det vært en stor sesong for modellen Liverpool jobber etter.

- Uansett hvordan denne sesongen ender, vil det være en seier for modellen vi har valgt å jobbe etter her, og den handler om spillerutvikling, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse.

- Vi ser på hver enkeltspiller, på spillerne i systemet - på akademiet og seniorspillerne - om hvordan vi kan finne måter å utvide deres karrierer til å bli bedre spillere.

- Vi forbedrer enkeltspillere, men sørger for at laget kollektivt er det viktigste aspektet av dem alle. Liverpool er en utviklingsklubb – utvikler spillere og personer.

- Det er en modell som vi føler vil gi oss vedvarende suksess over en lengre periode.

Liverpool møter Manchester City på Anfield søndag. Det motsatte oppgjøret på Etihad endte med 1-2-tap.
- Det var en meget god kamp. Jeg synes vi var det beste laget den dagen. Vi fikk ikke resulatet, men jeg var fornøyd med opptredenen.

- Vi burde ha håndtert kampen bedre. Vi slapp inn et skuffende mål, spesielt like før pause. Men som lag har vi vist fremgang, og det er noe vi har gjort på daglig basis her.

Forrige helg ble West Ham beseiret 2-1 på Upton Park. Liverpool ledet 1-0 før London-klubben utlignet.

- Folk trodde kanskje at vi skulle få panikk på 1-1, men det gjorde vi ikke. Vi beholdt roen og kontrollen. Vi fortsatte å spille ballen og ventet på sjanser til å score. Det var noe som ikke var tilstede da jeg kom hit.

- Det er noe som har utviklet seg over tid. Det skjedde ikke i deler av forrige sesong. Vi ledet og slapp kanskje inn baklengsmål, og det endte med uavgjort eller tap. Nå beholder vi kontrollen og dominansen, og går hen og vinner. Det er en tydelig utvikling