- Sturridge er fortvilet

Daniel Sturridge var i rute for å returnere mot Crystal Palace da han pådro seg en ny lårskade på trening onsdag. Ifølge Jordan Henderson er spissen nedbrutt etter nok et tilbakeslag på skadefronten.

Daniel Sturridge må belage seg på et skadeopphold på seks uker.
- Det er en stor nedtur. Ikke bare for laget, men også for ham. Han er fortvilet, et skikkelig lavpunkt ettersom han så frem til å komme tilbake i spill. Han følte seg bra. Det skuffende for laget og ham personlig, uttaler Jordan Henderson til ESPN.

- Vi som lagkamerater må sørge for å være sterke for ham ettersom han gjør alt han kan i gymsalen og på treningsfeltet for å komme tilbake så raskt som mulig. Forhåpentligvis går rehabiliteringen raskt og han kan komme tilbake og fyre på alle sylindre.

Henderson innrømmer at Liverpool har hatt en skuffende sesong så langt. De røde ligger på 11.plass på tabellen.
- Det har gått opp og ned. Selvsagt er vi skuffet over noen av resultatene. Vi har hatt gode perioder denne sesongen, men vi har vist stabilt nivå og standarden vi har satt.

Liverpool på endte på 2.plass i Premier League forrige sesong.
- Vi gjør det samme. Vi jobber meget hardt på trening, men kampene kommer tett når vi også spiller Champions League og cupkamper.

- Vi må forsøke å håndtere det så godt vi kan. Det ville bli et sjokk for oss, men forhåpentligvis blir vi mer vant til det ettersom sesongen skrider frem.