- Sturridge og Henderson med stort potensial

Brendan Rodgers forklarer hvorfor Daniel Sturridge kan bli en spiss i verdensklasse, og hvorfor Jordan Henderson har fortjent å være med på Englands fly til VM i Brasil.

- Daniel har potensial til å bli en spiss i verdensklasse, svarer Liverpools manager i et intervju på radiokanalen talkSPORT om Daniel Sturridge. – Han har alt en slik angriper behøver.

- Han har fått muligheten her i en enorm klubb og det er mange som hjelper ham i å realisere det talentet han har.

- Han er en gutt på 24 år som har alt det verktøyet han behøver – farten, kraften, to gode føtter og han blir stadig bedre i lufta.

- Han har fortsatt mye å gå på, men kombinasjonen med ham og Luis gir oss en virkelig trussel.

- Når det gjelder Jordan synes jeg ikke det er noen tvil om at han fortjener å være med på det flyet, svarer Brendan Rodgers videre på spørsmål om Jordan Henderson bør være med England til VM.

- Han har tatt enorme skritt etter at han kom hit som en ung spiller med en stor prislapp. Over de 12 siste månedene har han virkelig utviklet seg, både teknisk og taktisk.

- Han er en som lærer fort. Han presser seg hver dag på trening. Han tar vare på seg selv og er en fin ung kar. Jeg vet at hans familie er veldig stolt av ham.

- Jeg ser for meg at han kan være en viktig spiller for Liverpool i mange år. Han er bare 23 og vil bli enda bedre.